Vinterhalvåret

Opp

Vinterbilder

Mange mener vinterhalvåret har den største sjarmen, i alle fall det største spennet i naturopplevelser, fra raseri til en stille fred.

Når naturen byr på en stille vinterdag, gir dette en egen ro, et trolsk lys og en helt egen stemning. Vi har mange gjester som benytter nettopp denne perioden til et opphold. Mange vil ha tid for seg selv til sitt lille prosjekt eller vil rett og slett bare koble av.

Stormbilder

Storm

Det hender også at været til tider snakker i riktig så STORE bokstaver.

Nå finnes det som kjent ikke dårlig vær, bare dårlige klær, og er du riktig heldig kan du få med deg opplevelsen av en storm på Alnes.

Har du noen gang opplevd å se og føle naturen virkelig vise sine krefter? En ordentlig storm er et sanseinntrykk og en opplevelse du aldri kommer til å glemme.

Kjenn hvordan vinden truer med å rive deg overende og se havet rase med store bølger som bryter mot land så du kan kjenne bakken riste. Dette er virkelige krefter, så vær forsiktig.

Du kan også sitte lunt og godt i din egen stue mens vinden uler og river i rorbua og ha panoramautsikt til bølgene som bryter over moloen i havna.

Adresse:

Alnes Rorbuferie
Alnes, 6055 Godøya

Mobil

 +47 41 65 59 06

E-mail:

post@alnesrorbuferie.no

Credits

  Copyright © Alnes Rorbuferie   Sist endret: 14 March 2016